-En Yeniler-
Bien Seramik-2011 Sonbahar Seramik Modelleri
Küçük Banyolar İçin Dekorasyon Çözümleri
Genç Odası Dekorasyon Fikirleri
Dekorasyon Aydınlatma-Mekanların ruhu ışık
Mutfak Dekorasyonu-Ahşabın Sıcaklığı
El İşi Hırka-El çantası Yapımı
2011 Triko Modası-Bej Kazak Yapımı
Mutfaklarda kullanım rahatlığı
Brillant Perde Modelleri-Evlilik Dünyası Fuarı
Dekorasyon-Salonumu Nasıl Döşemeliyim
Mutfak Dekorasyonu–Küçük Mutfaklar
Kurdele Nakışı ile Tablo Yapımı
2011 Modası-Zincir Saplı Çanta
Dekupaj ile çok şık dekoratif mumlar
Salonu Dekorasyonu-Zıtların Uyumu
Güzellik
*2012 Altın Küre–Ünlü Saç Modelleri
*2012-İlkbahar,Yaz Saç Trendleri
*2012-Saç Aksesuarları Modelleri
* Yağlı Ciltler İçin Bal ve Badem
Sıklamen Rengi Örgü Kazak-Anlatımlı
Çarpıcı bir model sıklamen rengi yünle yapılmış lastik, düz örgü, iri saç örgüleri kullanılmış. Etek ucundaki enli lastik ve lastik yaka tuniğe ayrı bir hava katmış.
Yapılışı: (Beden: 40)
Gerekli Malzeme: 500 gr. Sıklamen renk yün, 3,5 ve 4 numara şişler, 3 tane. Düğme.
Kullanılan örgüler: 1) 2/2 lastik, 2)Düz örgü, 3) Saç örgüsü, 1. sıra: 5ters, 8 yüz tekrarlayın, 5 ters ile bitirin,2. ve dönüş sıraları; ilmekleri oldukları gibi örün, 3. sıra; 1. sıra gibi, 5. sıra: 5 ters, 4 ilmeği önde bekletin, 4 yüz. bekletilenleri yüz örün, tekrarlayın 5 ters ile bitirin, 5. ve 19. sıraya kadar gidiş sıraları; 1. sıra gibi, 21. sıra; 1. sıradan tekrarlayın.
Örnek: 26 ilmek ve 28 sıra; 10 santimlik bir kareye eşittir.
Arka: 108 ilmek başlayın, 12 cm. 2/2lastik örün, birinci sırada eşit aralıktarta40 ilmek arttırın, şu şekilde devam edin, 13 ilmek düz örgü, 122 ilmek saç örgüsü, 13 ilmek düz örgü, 50 cm. olunca, kol kesimi için yanlardan 2 sırada bir, 4,2,6 kez 1' er ilmek eksiltin, 64cm. Olunca, yaka için, ortadaki 68 ilmeği kapatın, iki kısım aynı örün, yakanın iç kısımlarından 2 sırada bir 3,4, kez2,4 kez 1 ilmek eksiltin, 72 cm. olunca kapatın.
Ön: Sol taraf için 56 ilmek başlayın, bordür kısmını arkası gibi yapın, ilmekleri bekletin, sağ taraf için, aynı şekilde yapın, ilk 4 ilmeğin içinden 3,5 cm. Aralıklarla 3 tane ilik açın, sol tarafın 52ilmeğini alın, ikinci bordürün 2. ilmeği ile birinci bordürün 1 ilmeğini birlikte alıp örün, diğer ilmekleri de alın ve eşit aralıklarla birinci sırada 40 ilmek arttırıp devam edin.
Yaka Bordürü: 200 ilmek başlayın, 6cm. 2/2 örüp bekletin,
Kol Bordürü: 132 ilmek başlayın, 5cm. 2/2 örüp bekletin.
Tamamlama: Yanları ve omuzları dikin, bordürleri ilmek ilmeğe birleştirin, düğmeleri dikin.
*şemayı görmek için... *
[Hobi-Örgü...]
Pasta-Kek-Kurabiye-Tatlı
-İlgi Çekenler-
-Sıklamen Rengi Örgü Kazak-Anlatımlı
-Renkli Örgü Bebek Kazağı -Anlatımlı
-Eflatun Örgü Hırka- Anlatımlı
-Menekşelerle Güzel Bir Örtü-Anlatımlı
-Yılbaşı Süslemeleri: Bez Torba-Anlatımlı
-Yılbaşı Armağan Kartları-Anlatımlı
-Yılbaşı Noel baba torbası-Anlatımlı
-Yılbaşı Hediyeleri Kumaş Zarflar-Anlatımlı
-Yılbaşı Süslemeleri-Yıldız servis takımları-Anlatımlı
Poğaça-Börek-Pilav-Makarna



